LUNCH
Lunch 15 Februari - 18 Februari
Voorgerecht + Hoofdgerecht = € 20
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Koffie = € 22
///
Toast Kannibaal
***
Cordon blue met linguine en tomatensaus
///
Reserveren kan via de website of telefonisch
=> www.christophe-brugge.be
=>050344892

NIEUWE SUGGESTIES

Maandmenu
Maandmenu
Open Lasagne met St.Jacobsnootjes , mozarella - béchamel , spinazie en tomatencoulis
***
Filet pur met gratin dauphinois , jonge groentjes , beukenzwam en ganzenleversausje
***
Kletskop opgevuld met chocolademousse , coulis van rood fruit en vanille ijs
Deze menu is enkel beschikbaar voor de volledige tafel!
Openingsuren
Maak uw reservatie online of bel om een reservatie te maken op het nummer: +32 50 34 48 92
Zaterdagmiddag, dinsdag en woensdag
GeslotenDonderdag t.e.m maandag
Lunch van 12 tot 14u ( niet op zaterdag )
Maandag en donderdag vanaf 18 tot 22u
Vrijdag , zaterdag en zondag van 18 tot 23u
Menukaart
Voorgerechten
-
Gebakken eendenlever
Gekarameliseerde Appel / Gerookte Paling/ Appelcidersausje € 27,00 -
Gebakken kalfszwezerik
Prei / Beukenzwam / Ganzenleversausje € 24,00 -
Soepen
-
Dagverse soep
€ 8,00 -
Gevulde vissoep
met toast en rouille € 17,00 -
Kroketten
-
Kaaskroketten
€ 11,00 -
Garnaalkroketten
huisgemaakt € 17,00 -
Garnaalkroketten + verse garnalen
huisgemaakt € 22,00 -
Duo van kaas - en garnaalkroketten
€ 15,00 -
Vis
-
Huisgerookte zalm met
met toast, ajuin en peterselie € 17,00 -
Slaatje van gebakken scampi
met amandelmelk-vinaigrette of look € 18,00 -
slaatje met een gevulde tomaat van verse garnalen uit Zeebrugge
€ 26,00 -
Suggesties
-
Gepocheerd ei
Puree / Spinazie / Gerookte Zalm / Mousselinesaus / Garnaal € 24,00 -
Gegrilde St-Jacobsnoot,
Mozzarella - Béchamel / Spinazie / Tomatencoulis € 24,00 -
Supplementen
-
Supplement frietjes bij voorgerecht
frietjes worden huisgemaakt € 3,00
Hoofdgerechten
-
Irish Rib-Eye met verse frieten, slaatje en keuze van saus
Saus: Béarnaise, Archiduc, Peper of Concasée € 29,00 -
Filet Mignon met verse frieten, slaatje en keuze saus
Saus: Béarnaise, Archiduc, Peper of Concasée € 25,00 -
Filet Pur met verse frieten, slaatje en keuze saus
Saus: Béarnaise, Archiduc, Peper of Concasée € 30,00 -
Chateaubriand (600 gram, 2 pers.) met verse frieten, slaatje en keuze saus
Saus: Béarnaise, Archiduc, Peper of Concasée € 64,00 -
Steak tartaar met verse frieten en slaatje
Steak tartaar word versgemaakt € 22,00 -
Stoverij van het Huis met verse frieten en slaatje
Gemaakt met Leffe bier € 22,00 -
Slaatje van gebakken scampi (9) met "amandelmelk-vinaigrette" of "look"
wordt geserveerd met verse frieten € 23,00 -
Slaatje met een gevulde tomaat van verse garnalen uit Zeebrugge
wordt geserveerd met verse frieten € 26,00 -
Bouillabaisse, toast en rouille
€ 29,00 -
Gebakken Zeetong met een slaatje, verse frieten of puree
€ 36,00
Suggesties
-
Suggesties Vlees
-
Kalfsmedaillon
Gratin Dauphinois Met Prei / Jonge Groentjes / Champignonsaus € 28,00 -
Filet Mignon
Gratin Dauphinois Met Prei / Jonge Groentjes / Beukenzwam/ Getomateerde Tijmsaus € 27,00 -
Chateaubriand (600 gram, 2 pers.)
Gratin Dauphinois Met Prei / Jonge Groentjes / Beukenzwam/ Getomateerde Tijmsaus € 66,00 -
Krokant gebakken kalfszwezeriken
Gebakken Aardappel / Prei / Boontjes / Mousseline / Beukenzwam OF Gratin Dauphinois Met Prei / Jonge Groentjes / Ganzenleversausje € 35,00 -
Gebakken Lamskroon
Gratin Dauphinois Met Prei / Jonge Groentjes / Beukenzwam/ Getomateerde Tijmsaus € 34,00 -
Suggesties Vis
-
Gebakken scampi’s
Basmati-rijst / Champignons / Sojascheut / Appel / Spek / Licht Currysausje € 24,00 -
Gebraiseerde lotte
Basmati-rijst / Champignons / Sojascheut / Appel / Spek / Licht Currysausje € 30,00 -
Gebakken griet
Puree/ Spinazie / Boontjes / Wittewijnsaus / Mosseljus / Bieslook /Garnaal € 28,00 -
Gepocheerd ei
Puree / Spinazie Gerookte Zalm / Mousselinesaus / Garnaal € 28,00 -
Gegrilde St-jacobsnoot
Puree/ Spinazie / Boontjes / Wittewijnsaus / Mosseljus / Bieslook /Garnaal € 28,00 -
Gegrilde zalm
Gebakken aardappel / Prei / Groentjes / Mousseline € 27,00
Dessert
-
Chocomouse
€ 8,50 -
Dame Blanche
€ 8,50 -
Crème Brulée
€ 8,50 -
Coupe Brésilienne
€ 9,00 -
Tiramisu
€ 9,50 -
Profiteroles
€ 9,50 -
Sorbet
€ 10,00 -
Colonel
€ 10,00 -
Assortiment Van Onze Desserts
€ 12,50